Schilderwerken

 

Uw woning of gebouw weer mooi maken is iets wat wij graag doen. Of het nu gaat om eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementencomplexen, kantoorpanden, scholen, kerken of verzorgingshuizen, voor al deze projecten hebben wij een specifieke plan van aanpak opgesteld.

Behangen

 

U kunt ook bij ons terecht voor behangwerken, gewoon klassiek behang of vliesbehang (effen of met design) die daarna met de gewenste kleur overschilderd kan worden.

Mortex

De Mortex® Color is een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, …).

De Mortex® Color wordt momenteel veel gevraagd voor het uitvoeren van vloeren, muren en meubels met een taddelakt look of met het uitzicht van effen beton.

Zandstraalwerken

Behandeld hout zal terug de natuurlijke kleur krijgen. Hierdoor kan je trap, meubel, deur,… weer behandeld worden naar eigen smaak.
Wat voor de ene een fijne structuur is, vindt iemand anders misschien al grof naargelang toepassing en smaak.Het is tevens ook mogelijk fineer te stralen. Het zandstralen van uw meubelen zal aan uw oude meubelen een nieuwe uitstraling geven…
U kan nadien de meubelen weer gaan behandelen naar eigen wens (oliën, ceruseren, kalken, vernissen, beitsen,…)

Kalkverf

Kalkverf is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk met de Kalkverf.

Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde!

De Kalkverf leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is de Kalkverf een ‘natuurlijke verf’ met een groot traditioneel en ecologisch karakter.

Stuc Granito & Deco

Kalkuitzicht in beton kwaliteit.Stuc kan op elke stevige, droge ondergrond aangebracht worden, zoals beton, chape, maar ook op bestaande tegels. Wanden, tafel en keukenbladen, etc. … kunnen eveneens met Stuc afgewerkt worden. Het feit dat u de Stuc rechtstreeks op tegels kan toepassen, maakt dat er veel tijd, stof en kosten bespaard kunnen worden!Stuc Granito & Deco wordt aangebracht in laagdiktes van minder dan 1 mm. Egale ondergronden kan u reeds afwerken in 2 lagen (totale dikte +- 1,5 mm).

Ambachtelijke gipsverwerking

Bij een restauratie is het vakmanschap van essentieel belang. Om antieke stukken (sierlijsten, standbeelden, plafonds) te herstellen met respect voor het origineel patrimonium zijn ervaring en know-how nodig.

Hiervoor wordt een nieuwe vorm gegoten (siliconen of zinkprofiel) op een stuk dat intact gebleven is.Ambachtelijke gipsverwerking biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen het verwezenlijken van een geslaagde restauratie of de creatie van een nieuwe decoratie.

Plakwerken

De binnenbepleistering is de eerste fase in de afwerking van uw ruwbouw. Het ligt voor de hand dat dit bepalend is voor de kwaliteit van de verdere afwerking van uw project. Daarvoor is het belangrijk om deze werken aan een vakman over te laten. Wij bieden dan ook voor elk project de beste oplossing .

Onze troeven zijn een zeer vlakke en gladde afwerking van uw muren en plafonds.

Plaatsing van gyproc

Voor allerhande gyprocwerken kan u beroep doen op de expertise van Your-Project. Wij hebben al heel wat Gyproc geplaatst én afgewerkt en kunnen u dus een vlotte plaatsing én een naadloze afwerking garanderen.

We plaatsen trouwens zowel de gewone gipsplaten voor binnenmuren, als ook de groene waterwerende Gyproc voor badkamers.

Binnenschrijnwerk

Onder binnenschrijnwerk verstaan we vooral het verder afwerken van uw woning met oog voor elk detail.  De plinten, raamtabletten, omlijstingen, kroonlijsten, gordijnkasten, rolluikkasten, buizenkasten, enz.

contacteer ons

Zend ons een email, en we beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search