Crepiwerken

Wij leveren alleen topkwaliteit met de beste producten en grondstoffen.

jaren ervaring in algemene plakwerken en sierpleisters voor zowel nieuwbouw als verbouwingen.Een correcte prijs-kwaliteit is het streefdoel.
Oog voor detail en streven naar perfectie staan hierbij centraal.

Schilderwerken buiten

Het schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw woning of gebouw er netjes uitziet. Degelijk schilderwerk heeft ook een beschermende functie o.a. tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout en buitenschrijnwerk.

Kalei

 

Naast het opfleuren van muren, beschermt kalei ook de ondergrond. In de zuivere kaleiën vind je enkel minerale grondstoffen: kalk, zand, marmerpoeder, tras,… Het voordeel is dat je een damp-open systeem krijgt die je gevel nog laat ademen. Kalk heeft een capillaire werking : het trekt als het ware het vocht uit de ondergrond zodat de muren niet langer dan nodig nat staan na een regenbui.
Daarnaast bescherm je ook het voegwerk van de muur. Zeker bij oudere voegmortels die reeds verzanden, is dat een aangename eigenschap.

Ramen en Deuren

PVC,aluminium en hout. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw voldoet ons volledig productgamma aan de strengste kwaliteitsnormen.

contacteer ons

Zend ons een email, en we beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search